Novosti

Novosti za pacijente i osoblje

Svečano otvorenje adaptirane i novoopremljene ambulante Kruševo

Utorak, 17 Travanj 2018 11:42

Gradonačelnik grada Mostara, Ljubo Bešlić i ravnatelj Doma zdravlja Mostar, Mario Kordić, svečanim presijecanjem vrpce su otvorili novoopremljenu i adaptiranu ambulantu obiteljske medicine "Kruševo" u istoimenom naselju.

Ambulanta "Kruševo" ima oko 1200 pacijenata a u sklopu nje djeluje i stomatološka ambulanta koja pruža usluge za oko 700 pacijenata na godišnjoj razini.

Adaptacija i modernizacija ove ambulante se implementira u okviru projekta poboljšanja i unaprjeđenja usluga primarne zdravstvene zaštite Doma zdravlja Mostar. Ovaj projekt je od strateške važnosti za cijelu društvenu zajednicu, kvalitet usluga koje se pružaju na razini primarne zdravstvene zaštite te prevenciju bolesti koja nam je prioritet.

Za obnovu ambulante utrošeno je oko 60.000 KM, od čega je Grad Mostar osigurao 47.000 KM, a preostali dio Dom zdravlja Mostar.

Izuzetno smo sretni i zadovoljni što je još jedna ambulanta dobila "novo ruho" i već smo uveliko u planovima i pronalaženjima načina, odnosno, sredstava za nastavak implementacije spomenutog projekta i modernizaciju preostalih ambulanti.

Hvala vam svima na sudjelovanju i podršci koju nam pružate!

Last modified on Utorak, 17 Travanj 2018 11:55