Obavijest povodom nadolazećih blagdana i praznika

Poštovani korisnici naših usluga i dragi sugrađani,

Povodom nadolazećih blagdana i praznika, željeli bismo Vam uputiti određene informacije i savjete.

Ljubazno Vas molimo da nadolazeće blagdane provedete u krugu svoje obitelji te da smanjite sve nepotrebne kontakte kako biste minimizirali mogućnost infekcije. Vrlo je izvjesno kako će nakon svih praznika i blagdana doći do uvećanja broja oboljelih, bit će otežan i usporen pristup zdravstvenoj zaštiti te iz tih razloga Vam toplo savjetujemo da u narednim tjednima povećate oprez i čuvate se kako bismo svi zajedno ugodnije ispratili ovu tešku godinu.

Par organizacijskih informacija:

1. Dom zdravlja Mostar neće obavljati uzorkovanje (testiranje) na SARS CoV-2 25.,26. i 27.12.2020.

2. Ako bi Vam bila potreba za zdravstvenom uslugom, navedenih datuma možete pozvati na broj dežurne ambulante 036-335-549 od 08-12h. Iza 12h možete pozvati Hitnu pomoć na broj 124.

3. Febrilni punkt (Izolatorij) će raditi svaki dan od 07-13h gdje će se COVID pacijenti obrađivati na preporuku liječnika iz dežurne ambulante (stavka 2). Iza 13h će Hitna pomoć preuzeti hitno zbrinjavanje COVID-19 pacijenata.

4. Ponedjeljak 28.12.2020. godine je redoviti radni dan.

Želimo Vam sve najljepše, ponajprije puno zdravlja.

Svim zdravstvenim djelatnicima izražavamo duboko poštovanje za trud i brigu u prošloj godini, zaista ste heroji modernog doba te Vam želimo u narednim danima malo mira, odmora i veselja sa svojim najbližima.